16. listopadu 2010

9. listopadu 2010

7. listopadu 2010

2 days avec Pumkin

Cake break byl skvělý až na to, že tam bylo spousta lidi a neuvěřitelná tma. Tyhle dvě nepříjemnosti vyvážila skvělá hudba a kouzelné věci, které prodávali neuvěřitelně šmrncovní lidé :) Takže začátek víkendu byl zdařilý. Sobota se nesla také ve stejném duchu, velmi brzký blešák na Rašínově nábřeží, který byl spojen s farmářským trhem, nás taky dostal. Byli jsme obdarování burčákem z bílého vína s hruškou a medem zdarma. A pochutnávali si na lahůdkách, co zde prodávali a nebo přímo vařili :) Večer jsem si vychutnávala Soul train v Radosti.

Snad jste měli také tak příjemný víkend jako já.





Cake Break



Rašínské nábřeží







One night me and my sis:)

5. listopadu 2010

Girl in the bubble


Po dlouhé době se hlásím, žiju :)
Trošku se cítím jako bych žila v bublině,ptz můj svět je taky malý. Spoustu věcí, které byly jeho součástí, jsou ode mě teď tak vzdálené. Stýská se mi. Ale cítím se, že žiju svůj sen. Jsem tam, kde jsem chtěla být. A ta část mého já, která tu semnou není, ta si mě určitě zase najde. A nebo já jí :)

Dnes se chystám na CakeBreak do Meetfactory, snad se mi poštěstí něco ulovit. Přijede mi moje bff a zažijeme zase jeden z našich dní plných nakupování,jídla a drbů .))

Mějte se krásně.

P.S.: Aby to nebylo tak ideální, mám spoustu učení, ale i to mě baví :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails