17. června 2010

Full of new energy...



Konečně je vše zamnou a hlavně se už necítím jak totálně neschopná kvuli nepodařeným přijímačkám. Sice tyhle nebyly tky moc valné,ale limit jsem splnila,teď je to jen na nich, co semnou udělají:) Pořád mám alternativu pomaturitního kurzu z francouzštiny, o kterým s ním už hodně dlouho. Pobavilo mě jak moje znalosti z ajiny diametrálně převyšovali ty ostatní, pokaždé. Já si však myslím, že člověk je tolikrát člověkem, kolik umí jazyku. Takže se nechci zastavit u jednoho, ale chci být stejně dobrá i v tom druhém. Přeci jenom Francie je země,která mě zatím okouzlila úplně nejvíc.



Jinak včerejšek byl naprosto smolný, ráno zpoždění autobusu, pak se podemnou propadla židle v auditoriu a další podobné mininehody skoro celý den. Jediné co bylo naprosto boží, co mě vytrhlo ze spáru podivně smolné Prahy, byl totální výprodej v HM :))
Byl to boj a já se nemohla rozhodnout. Ale nakonec jsem si odnesla šaty, ty jediné mi nějak chybí v šatníku. Takové ty jednoduché, ve kterých se nepaříte a ani nijak nevyčníváte. A pokud chcete tak stačí jen dozdobit doplnky :)



Have a nice day

1 komentář:

Thank you for your comments, be good to me:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails